Gillend komt ze klaar lekker rimmen

gillend komt ze klaar lekker rimmen

Slank, donker stijl haar, perfect rond kontje en Bcup borsten. En gewoon een heerlijk koppie. We spraken elkaar niet vaak maar als we dat deden was het goed. En hielpen elkaar als goede buur met de nodige zaken rondom het huis. Wat ik nu voor het eerst aan papier toevertrouw nadat ik deze waanzinnige verhalen site had gevonden speelde zich af toen ik 8 weken lang gedwongen thuis moest zijn in verband met een gebroken been wat niet helemaal naar wens van de doktoren en mij wilde helen.

Mijn vrouw was elke dag op haar werk. Ik zag ons leuke knappe buurvrouwtje toen wat vaker en als ze mij sacherijnig voor het raam zag zitten zwaaide ze uitbundig. De postbode kwam voorbij en zwaaide en af en toe een verdwaalde voetganger. Erg saai allemaal dus. Ook zag ik dat ze naast ons overdag bezoek kreeg van een wat oudere man, keurig in het pak met stropdas, aktetas en grote mercedes verderop in de straat.

Leek me iemand van de verzekeringen. Je kent ze wel die types. Ik had hem die eerste weken al een paar keer bij de buurtjes naar binnen zien gaan waar hij een paar uur bleef en dan weer vertrok met zijn dure Mercedes.

Ik had geen ruk te doen en opeens werd mijn nieuwsgierigheid gewekt door die bezoekjes en begon het wat meer in de gaten te houden. Je moet toch wat, nietwaar? Haar man was ook de hele dag weg en wie was dan die keurige man die minstens 1x per week bij ons knappe buurvrouwtje op bezoek ging? Leek me wat veel bezoekjes voor een verzekeringsman!

Ergens in de 4e of 5e week besloot ik in een dolle bui eens met mijn oor aan de muur te gaan staan in een poging wat op te vangen van dit bezoek. Nu ben ik absoluut geen voyeur of gefrustreerd mannetje wat met een glas aan zijn oor bij de buren gaat luisteren, maar zoals ik al zei ik verveelde me rot en dit hield me bezig.

En ja, ik was toch wel nieuwsgierig. Niet dat ik iets dacht te ontdekken overigens; onze huizen waren goed geïsoleerd en deze man was ongetwijfeld inderdaad een keurige verzekeringsman of iets dergelijks. Beneden in de woonkamer met mijn oor tegen de muur hoorde ik niets.

In een nog gekkere bui strompelde ik naar boven naar de logeerkamer die, wist ik, naast de slaapkamer van onze buurtjes lag. Ik legde mijn oor weer tegen de muur en hoorde alleen de bonzende ruis in mijn oor en doodse stilte in het huis naast ons.

Ik wilde net weg gaan en vroeg me bezorgd af waar ik mee bezig was toen ik opeens een zachte bons hoorde. Ik drukte opnieuw mijn oor tegen de muur en hoorde nu duidelijk dat er mensen in de kamer ernaast waren.

Dat konden dus niet andere zijn dan mijn knappe buurvrouwtje en die man? Mijn interesse was nu meer dan gewekt. Bezoek meenemen in je slaapkamer? Ik drukte nog steviger tegen de muur en hoorde nu duidelijk mijn buurvrouwtje lachen en een gedempte mannenstem. Daarna was het even stil maar ik was vastgelijmd aan de muur!

Even later hoorde ik een geluid wat ik stilletjes al hoopte te horen. Of eigenlijk al verwachtte te zullen horen: Ze lag te neuken met die man! Hoewel gedempt hoorde ik haar luid kreunen.

Jouw gratis sex films! Trillend komt ze klaar op de sybian ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 1. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Blonde tiener gaat giechelend los op zelf gemaakte sybian.

Opgewonden studentje heeft in vibrator een trouwe vriend. Jena Haze komt schokkend klaar op neukmachine. Harig kutje gaat solo naar de climax. Voor het echte werk haalt ze de dildo van stal.

Schokkend komt ze klaar door een vinger in haar kont. Nederlandse milf gebruikt elektrische tandenborstel op eigen wijze. Alleen thuis en geil. Geil meisje neukt haar vibrator op webcam.

Schokkend komt deze jonge brunette klaar. Een choco dildo geneukt op de keukenvloer. Schuchtere brunette 18 vermaakt zich kostelijk op de Sybian.

Gillend komt ze klaar lekker rimmen

Gillend komt ze klaar lekker rimmen

Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Blonde tiener gaat giechelend los op zelf gemaakte sybian. Opgewonden studentje heeft in vibrator een trouwe vriend. Jena Haze komt schokkend klaar op neukmachine.

Harig kutje gaat solo naar de climax. Voor het echte werk haalt ze de dildo van stal. Schokkend komt ze klaar door een vinger in haar kont. Nederlandse milf gebruikt elektrische tandenborstel op eigen wijze. Alleen thuis en geil. Geil meisje neukt haar vibrator op webcam. Schokkend komt deze jonge brunette klaar. Een choco dildo geneukt op de keukenvloer. Schuchtere brunette 18 vermaakt zich kostelijk op de Sybian.

Hollandse tiener verkent eigen kutje met vibrator. Mollige Mathilda laat zich lekker gaan op de sybian. Dirty Talk and Dildo playing. Je kent ze wel die types. Ik had hem die eerste weken al een paar keer bij de buurtjes naar binnen zien gaan waar hij een paar uur bleef en dan weer vertrok met zijn dure Mercedes.

Ik had geen ruk te doen en opeens werd mijn nieuwsgierigheid gewekt door die bezoekjes en begon het wat meer in de gaten te houden. Je moet toch wat, nietwaar? Haar man was ook de hele dag weg en wie was dan die keurige man die minstens 1x per week bij ons knappe buurvrouwtje op bezoek ging? Leek me wat veel bezoekjes voor een verzekeringsman! Ergens in de 4e of 5e week besloot ik in een dolle bui eens met mijn oor aan de muur te gaan staan in een poging wat op te vangen van dit bezoek.

Nu ben ik absoluut geen voyeur of gefrustreerd mannetje wat met een glas aan zijn oor bij de buren gaat luisteren, maar zoals ik al zei ik verveelde me rot en dit hield me bezig. En ja, ik was toch wel nieuwsgierig.

Niet dat ik iets dacht te ontdekken overigens; onze huizen waren goed geïsoleerd en deze man was ongetwijfeld inderdaad een keurige verzekeringsman of iets dergelijks.

Beneden in de woonkamer met mijn oor tegen de muur hoorde ik niets. In een nog gekkere bui strompelde ik naar boven naar de logeerkamer die, wist ik, naast de slaapkamer van onze buurtjes lag.

Ik legde mijn oor weer tegen de muur en hoorde alleen de bonzende ruis in mijn oor en doodse stilte in het huis naast ons. Ik wilde net weg gaan en vroeg me bezorgd af waar ik mee bezig was toen ik opeens een zachte bons hoorde. Ik drukte opnieuw mijn oor tegen de muur en hoorde nu duidelijk dat er mensen in de kamer ernaast waren.

Dat konden dus niet andere zijn dan mijn knappe buurvrouwtje en die man? Mijn interesse was nu meer dan gewekt.

Bezoek meenemen in je slaapkamer? Ik drukte nog steviger tegen de muur en hoorde nu duidelijk mijn buurvrouwtje lachen en een gedempte mannenstem.

Daarna was het even stil maar ik was vastgelijmd aan de muur! Even later hoorde ik een geluid wat ik stilletjes al hoopte te horen. Of eigenlijk al verwachtte te zullen horen: Ze lag te neuken met die man! Hoewel gedempt hoorde ik haar luid kreunen. Lange halen en zelfs de bekende “Oooo God! Dit ging minimaal 20 minuten door en af en toe hoorde ik een gedempte mannenstem.

Kreunen wel te verstaan! Zoals je kunt voorstellen stond ik met een erectie tegen die muur. Ons mooie knappe sexy jonge buurvrouwtje vreemdgaan met een oudere vent die haar duidelijk alle hoeken van de slaapkamer liet zien! Ik werd zelfs jaloers als ik eraan dacht hoe haar naakte slanke jonge lijf naakt achter die dikke muur lag en hoe die man haar gek neukte.

Ongetwijfeld ook lekker op z’n hondjes en haar mooie kontje vasthoudend! En nadat de geluiden verstomd waren strompelde ik weer naar beneden om even later deze man weer te zien vertrekken. De weken daarna hield ik het allemaal in de gaten en zag hem soms 3x per week een bezoek brengen! En elke keer stond ik met een stijve in mijn broek met mijn oor tegen de muur te luisteren hoe hij ons jonge buurvrouwtje ongelovelijk lang en luid liet kreunen.

Ik heb nooit geweten wie die man nu is geweest.

Deze waargebeurde belevenis is mij enkele weken geleden overkomen en bracht een hele nieuwe situatie met zich mee. Wederzijds respect is hier het sleutelwoord. Dit ging minimaal 20 minuten door en af en toe hoorde ik een gedempte mannenstem. Kom genieten hoe ze wild neuken tijdens gangbangs en partnerruil. Nina etaleert enthousiast haar spuitkut. Ongetwijfeld ook lekker op z’n hondjes en haar mooie kontje vasthoudend! Jonge sletje met mega tieten is op zichzelf aangewezen.

Gillend komt ze klaar lekker rimmen